Condescu, invitat la lansarea proiectului comun pe energie al USL

248

Picture 149Pregătirile pentru lansarea proiectului comun pe energie al USL, care va avea loc pe 10 sau 11 noiembrie la Târgu-Jiu, sunt în toi. Atât social-democraţii cât şi liberalii pun la punct cele necesare pentru acest eveniment care îi va aduce atât pe Victor Ponta cât şi pe Crin Antonescu la Târgu-Jiu.

Sindicaliştii din mineritul şi energia gorjeană sunt şi ei invitaţi la eveniment şi se aşteaptă prezenţa aici, în special, a sindicalistului Marin Condescu, apropiat deocamdată PDL-ului. Reacţia lui Condescu în privinţa proiectului ca şi prezenţa sa vor fi importante pentru strategia trasată de specialiştii celor două partide care vor la guvernare.

 

Apropiata venire a lui Victor Ponta şi a lui Crin Antonescu la Târgu-Jiu îi bagă în viteză atât pe social-democraţi cât şi pe liberalii din Gorj. Asta deoarece evenimentul din 10 sau 11 noiembrie este de maximă importanţă, toată lumea urmând să stea cu ochii pe proiectul de energie, muncit de USL. “Lansarea proiectului pe energie este o certitudine. Se va lansa la Târgu-Jiu, bucurându-se de prezenţa celor doi copreşedinţi ai Uniunii Social Liberale, ocazie cu care sigur vom încerca să cuplăm acest mare eveniment, din punct de vedere socio-economic, şi cu partea politică a activităţii noastre, a PSD-ului şi a ACD-ului, respectiv încheierea semnării protocoalelor peste tot în judeţul Gorj”, a declarat Ciprian Florescu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Invitaţii fac evenimentul

Important este şi cine vor fi invitaţii la eveniment, asta mai ales că o invitaţie se aude că va fi trimisă şi liderului FNME, Marin Condescu. Reprezentanţii PSD Gorj anunţă însă că nu s-au transmis deocamdată invitaţiile către participanţi, menţionând însă că şi liderii de sindicat din energie vor fi chemaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor unde s-a stabilit că va avea loc lansarea.

Prezenţa lui Marin Condescu în sală va da un semnal pozitiv USL-ului, se vehiculează printre membrii celor două partide, liderii USL sperând că şeful FNME va schimba macazul, renunţând la colaborarea cu pedeliştii.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here