Condescu, despre numirea lui Cojocaru: ,,Experienţa îl recomandă”

702

Principalul creditor al clubului Pandurii, Marin Condescu, a explicat de ce formaţia gorjeană s-a orientat către antrenorul timişorean Călin Cojocaru. Condescu a sugerat că la echipă era nevoie de o mână forte, iar tehnicienii care activează în Gorj nu au experienţa necesară pentru a pregăti echipa. În plus, Cojocaru a lucrat cu anumiţi fotbalişti de la Pandurii, unul dintre ei fiind Daniel Unguru. ,,Experienţa lui de la Naţional Sebiş, când a fost trei ani de zile şi conducător, şi antrenor, şi s-a bătut şi pentru promovare, îl recomandă.
A avut ocazia să pregătească mulţi jucători care acum sunt la Pandurii. Sub comanda lui, Unguru a dat 20 de goluri, înseamnă că l-a folosit pe cel mai bun post pe care îl putea folosi. Aş vrea să-l văd din nou pe acel Unguru. A pregătit Cugirul, la ACS Poli a luat şase puncte din patru meciuri când echipa era în picaj. Din punctul nostru de vedere, venirea lui va fi un plus. Sper că va reuşi să redreseze cât de cât echipa până în iarnă şi să obţinem minim patru muncte, din ultimele patru jocuri”, a declarat Marin Condescu.Fostul preşedinte al Pandurilor a vorbit şi depre scurta şedere a lui Tiberiu Bălan la echipă, dar şi despre motivele înlocuirii lui Adrian Bogoi. ,,Tibi Bălan a demonstrat că un jucător mare nu poate să fie şi un antrenor care să rezolve situaţii dificile. Cristi Popescu este un antrenor foarte bun, dar nu ca principal. El este omul care trebuie să aibă linişte, singur nu ar fi făcut faţă la lucrurile care se întâmplă. Adi Bogoi a ţinut aproape trei ani de zile echipa pe linia de plutire, dar n-a mai putut. La meciul cu Snagov a arătat nişte limite de implicare, pentru că munca sa nu a fost răsplătită. Am vrut un şoc la echipă. În fotbal şi în afaceri dacă acţionezi cu inima nu ai succes”, a precizat Condescu, referindu-se şi la faptul că Bogoi a fost îndepărtat înainte de meciul de debut pe noul stadion din Târgu-Jiu. Principalul creditor al clubului a mai spus că l-a pus în temă pe Călin Cojocaru cu situaţia financiară de la Pandurii.

Victorie cu Gilortul
Antrenorul timişorean a debutat cu un succes pe banca noii sale echipe. Evident, prima victorie a fost obţinută într-un meci amical. Pandurii s-a impus cu 4-0 în faţă trupei de liga a treia, Gilortul Târgu Cărbunești. Golurile gazdelor au fost înscrise de Dinu, Nichifor şi Lică, a patra reuşită fiind un autogol. Meciul s-a jucat pe terenul trei din cadrul Complexului Sportiv. Cojocaru va sta pe banca tehnică a echipei, sâmbătă, când formaţia noastră se deplasează la Rapid. Meciul va fi în direct la televiziunile ce transmit liga secundă.

Liga 2 / Etapa 18
Sâmbătă, 16 Noiembrie
Farul Constanţa stă. 11.00
Concordia Chiajna – CS Mioveni 11.00
CSM Reşiţa – Ripensia Timişoara 11.00
Viitorul Pandurii Târgu-Jiu – FK Csikszereda 11.00
SCM Gloria Buzău – Dunărea Călăraşi 11.00
Rapid – Pandurii Târgu-Jiu 12.00
ASU Politehnica Timişoara – Sportul Snagov 14.00
Campionii FC Argeş – Petrolul Ploieşti 19.30
Duminică, 17 Noiembrie
Metaloglobus Bucureşti – UTA Arad 14.00
Turris Oltul Turnu Măgurele – Universitatea Cluj 16.30
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here