Concurs la Inspectoratul Școlar Gorj

366

Ministerul Educaţiei Naţionale organizează concurs pentru ocuparea funcţiei vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul ISJ Gorj, postul fiind ocupat în prezent de Daniel Mocioi. Pentru a participa la examen, printre altele, candidații trebuie să fie membri ai corpului naţional de experţi în managementul educaţional; absolvenți ai unei instituţii de învăţământ superior, cu diplomă de licenţă; să fi obținut calificativul „foarte bine” în ultimii cinci ani şcolari încheiaţi, să nu fi fost sancţionați disciplinar în anul şcolar curent, dar și să aibă o vechime în învăţământul preuniversitar de cel puţin opt ani, dintre care cel puţin cinci în ultimii 10 ani.
Probele de concurs se vor desfăşura în perioada 7-13 iunie 2017, la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale.
”Metodologia de concurs, bibliografia, modelul de curriculum vitae, declaraţia pe propria răspundere, fişele de evaluare a probelor, fişa cadru a postului de inspector şcolar general adjunct, precum şi lista documentelor necesare înscrierii la concurs se afişează atât la sediul Ministerului Educaţiei Naţionale, cât şi la sediul fiecărui inspectorat şcolar”, a precizat Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.
Daniel Mocioi, actualul adjunct al inspectorului școlar general, Ion Ișfan, a participat în toamna anului 2016 la concursul pentru acest post, însă a trecut cu bine doar de primele două probe, nu și de cea de-a treia. Deși nu a promovat concursul, Mocioi tot a ajuns inspector școlar general adjunct, el fiind delegat de Ministerul Educației pe această funcție începând cu data de 31 ianuarie 2017.
Anterior fusese numit director prin detașare în interesul învățământului la Colegiul Tehnic ”Ion Mincu” Târgu-Jiu.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here