Concurs de buggy şi distracţie la Preajba

249

buggy (13)Şi în acest an, Primăria municipiului Târgu-Jiu organizează duminică, 6 mai, la Preajba, Sărbătoarea Narciselor, eveniment care va reuni competiţii sportive, muzică, dansuri populare şi multă voie bună. Concursurile sportive şi spectacolele muzicale promit a se ridica la aşteptările cetăţenilor care vor fi prezenţi la Sărbătoarea Narciselor.

Astfel, dimineaţa va începe cu un Tedeum la lăcaşul de cult din Preajba, iar de la orele 9:30 vor debuta competiţiile sportive de ciclism, cross, fotbal, precum şi cele auto-buggy. La pauzele dintre buggy (39)aceste concursuri se va ţine şi o întrecere în degustarea de vinuri locale, ce se va sfârşi cu acordarea de premii, înmânare de diplome şi cupe participanţilor la concursurile şi demonstraţiile organizate. Pe durata zilei Fanfara „Armonia” va oferi melodii de promenadă, iar Ansamblul „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă din Târgu-Jiu va susţine un spectacol de dansuri şi muzică populară. În mijlocul cetăţenilor, ce vor fi prezenţi duminică la Preajba, se va afla şi edilul municipiului, Florin Cârciumaru.

buggy (52)Comercianţii nu plătesc taxă

La fel ca şi la Sărbătoarea de duminica trecută de la Drăgoieni, nici la Preajba, agenţii economici care vor oferi spre vânzare produse alimentare şi nealimentare nu vor plăti taxă Primăriei pentru buggy (54)spaţiul în care vor desfăşura activitatea de comerţ. “Comercianţilor nu li se va percepe taxă. Îi aşteptăm să ia legătura cu noi, iar sâmbătă dimineaţa, de la ora 10:00 vom preda amplasamentele. La Preajba, la fel ca şi la serbarea câmpenească de la Drăgoieni vor exista terase, un parc de distracţii, tarabe cu dulciuri, jucării şi produse textile. Comercianţilor le vom asigura apă potabilă, vor fi amplasate toalete ecologice şi pubele pentru deşeuri”, a declarat Florenţa Ţârcă, şefa Serviciului Concesionări din cadrul Primăriei municipiului Târgu-Jiu. Societatea care asigură transportul în comun pe raza municipiului Târgu-Jiu şi în cartierele aferente, Transloc SA, pune la dispoziţia petrecăreţilor care vor să-şi petreacă duminica la Preajba un program special de circulaţie al troleelor şi autobuzelor, ce urmează a fi anunţat în perioada imediat următoare.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here