Concert “incendiar”, la finalul Zilelor Municipiului

98

Picture 033Insuliţa din Parcul Central s-a dovedit neîncăpătoare pentru miile de gorjeni veniţi să sărbătorească ultima zi din cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Târgu-Jiu. Ultima zi a manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Târgu-Jiu s-a încheiat printr-un concert ce i-a încântat pe miile de gorjeni prezenţi acolo, cu mult înainte de ora la care trebuia să înceapă concertul.

Aleile Parcului Central s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru mulţimea ce dorea să ajungă pe Insuliţă. Sutele de comercianţi prezenţi au fost asaltaţi de clienţi, cele mai căutate fiind bineînţeles tarabele cu mici şi bere. Atracţia serii a fost fără îndoială concertul susţinut de Play&Win, Anna Lesko şi trupa Provincialii.

Show incendiar oferit de Anna Lesko

Picture 018Tinerii s-au înghesuit să ajungă cât mai aproape de artiştii lor favoriţi, chiar dacă pentru a se strecura prin îmbulzeala generală riscau să fie călcaţi pe picioare sau înghiontiţi de un alt spectator, la fel de grăbit să prindă un loc mai bun. Nici faptul că luni era zi de lucru (sau de şcoală), nu i-a făcut pe cei prezenţi să plece acasă mai devreme. „Am venit să o văd pe Anna Lesko. Este una dintre preferatele mele şi am vrut neapărat să vin. Şi celelalte formaţii îmi plac, aşa că eu cred că o să mă distrez în seara asta”, spune Ana Petic, elevă în clasa a XI-a. Primii care au intrat pe scenă au fost băieţii de la Play&Win, primiţi cu aplauze de public. Au fost urmaţi de Anna Lesko, interpreta basarabeancă, cunoscută mai ales pentru costumele şi show-urile incendiare cu care îşi încântă publicul. Nici de această dată, artista nu şi-a dezamăgit fanii veniţi în Picture 010număr mare să o vadă, încântându-i pentru mai multe zeci de minute cu cele mai cunoscute melodii ale sale. Mai mult, doi tineri norocoşi au fost invitaţi de Anna Lesko să urce pe scenă unde au fost provocaţi să stea absolut nemişcaţi în timp ce artista şi cele două dansatoare care au însoţit-o dansau provocator în jurul lor. Ultimii intraţi pe scenă au fost cei din trupa Provincialii, primiţi şi ei cu mult entuziasm de public. Concertul s-a încheiat aproape de miezul nopţii, fiind urmat de focul de artificii, care a marcat de altfel şi sfârşitul Zilelor Municipiului Târgu-Jiu.

Acţiuni pentru toate gusturile

Organizatorii au încercat să împace toate gusturile anul acesta prin crearea unui program ce le-a permis târgujienilor, şi nu numai, să participe la acţiuni de diferite genuri: culturale, artistice şi de divertisment. Ţinând cont de aglomeraţia de pe străzile municipiului, dar şi din centru, din aceste ultime 4 zile, s-ar putea spune că au reuşit să realizeze ce şi-au propus.

Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here