CJP Gorj distribuie a şasea serie de bilete de tratament

369

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că au fost primite biletele de tratament pentru seria cu numărul şase din acest an, cu plecare în perioada 5 – 8 mai 2016.

Noua serie de bilete de tratament are valabilitate pentru următoarele staţiuni: Amara, Bala, Buziaş, Căciulata, Călimăneşti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Olăneşti, Techirghiol. “De aceste bilete de tratament pot beneficia: pensionarii sistemului public de pensii; asiguraţii sistemului public de pensii (salariaţi/şomeri); beneficiarii unor legi speciale. În acest an, nu beneficiază de bilete de tratament prin Casele Teritoriale de Pensii pensionarii din alte sisteme de pensii – MApN, MAI, SRI. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie se află afişate la sediul instituţiei şi pe pagina web”, au menţionat reprezentanţii CJP Gorj.
Doar astăzi, 28 aprilie, dar şi în data de 3 mai, titularii se pot prezenta pentru ridicarea biletelor, ei fiind obligaţi să aibă asupra lor cuponul de pensie pe luna februarie, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea repartizată, iar locurile ce nu vor fi valorificate se vor redistribui pe 4 mai.
Şi pentru această serie au rămas 59 de locuri nerepartizate care se pot elibera la cei interesaţi de aceste staţiuni, după cum urmează: Herculane – 15, Căciulata – 7, Bala – 26, Buziaş – 1, Felix – 7, Geoagiu 4, Lacu Sărat – 1, Mangalia – 1, Moneasa – 2, Neptun – 2, Sângeorz – 3, Saturn – 2, Vatra Dornei – 1.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor faptul că, având în vedere că tratamentul balnear şi pentru recuperare a capacităţii de muncă este un serviciu medical, iar din septembrie 2015 a devenit obligatoriu folosirea cardului de sănătate, la momentul prezentării în staţiunea balneară, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here