CJAS încheie adiţionale pentru luna aprilie

161

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj încheie acte adiţionale cu furnizorii de servicii medicale, pentru luna aprilie. Daniel Bondoc, preşedintele CJAS Gorj spune că de la 1 mai se va intra obligatoriu pe contractul-cadru pentru anii 2013-2014.

La cererea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, până la 31 martie, casele judeţene au trebuit să încheie pentru luna aprilie 2013 acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anii 2011-2012, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale. Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale sunt cele prevăzute în actele normative în vigoare pe perioada derulării actelor adiţionale. „Mergem pe acte adiţionale până la 30 aprilie, iar de la 1 mai obligatoriu trecem pe contractul – cadru pentru anii 2013-2014”, a confirmat Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj.
Contractarea şi decontarea serviciilor medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale contractate în luna aprilie 2013, prin acte adiţionale la contractele încheiate în anii 2011-2012 de casele de asigurări de sănătate judeţene cu furnizorii acestora se va face din sumele prevăzute în bugetul Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate pentru anul 2013.

Proces de contractare derulat în aprilie
Procesul de contractare pe toate domeniile de asistenţă medicală se desfăşoară în luna aprilie 2013. Data limită de finalizare a procesului de contractare pentru acest an este 30 aprilie.
Reamintim faptul că pentru luna martie, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj a încheiat şi pentru luna martie acte adiţionale la contractele de furnizare de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anii 2011-2012, pentru asigurarea continuităţii acordării asistenţei medicale, cu îndeplinirea de către furnizori a tuturor condiţiilor privind relaţiile contractuale dintre ei şi CJAS. Condiţiile acordării asistenţei medicale în baza actelor adiţionale au fost cele prevăzute în actele normative aflate în vigoare pe perioada derulării adiţionalelor.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here