Circulație feroviară întreruptă câteva ore între Târgu-Jiu și Bumbești-Jiu, din cauza unui fir de înaltă tensiune rupt! Un tren a fost oprit, iar altele au acumulat întârzieri

300

Circulaţia feroviară a fost oprită timp de câteva ore, duminică, în judeţul Gorj, între staţiile Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu, din cauza unui fir de înaltă tensiune care s-a rupt, blocând toată dimineața deplasarea trenurilor spre Petroșani. Mai multe trenuri, care circulau în zona respectivă, au acumulat mari întârzieri, până la remedierea problemei, care a durat toată dimineața.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat, ieri dimineață, că circulaţia feroviară era oprită pe Secţia de cale ferată 202 Târgu-Jiu – Petroşani, între staţiile Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, din cauza unui fir de înaltă tensiune, care s-a rupt şi a blocat deplasarea trenurilor. La momentul incidentului un singur tren era oprit, însă mai multe au acumulat întârzieri, până la remedierea problemei. Traficul pe calea ferată a fost reluat între Târgu-Jiu şi Bumbeşti-Jiu, duminică după ora 11.00, problema fiind remediată după câteva ore. Două trenuri de pe rutele Târgu-Jiu-Bucureşti şi Suceava-Bucureşti aveau, ieri, întârzieri de 30 de minute, respectiv 45 de minute.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here