Ciocea şi-a depus scrisoarea de intenţie pentru Colegiul 2

295

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, şi-a depus la sediul PSD Gorj o scrisoare de intenţie în privinţa candidaturii sale pentru Colegiul 2 de Deputaţi. Ciocea va avea concurenţă serioasă pe acest colegiu, cel puţin la votul de vineri a colegilor din conducerea PSD Gorj, deoarece pentru acelaşi colegiu intenţionează să depună câte o scrisoare de intenţie şi Mihai Weber, Andrei Maioreanu şi Mugurel Surupăceanu. Ciocea, cel mai votat primar PSD din Gorj la localele din vară, susţine că dacă nu va primi votul colegilor săi nu va apela la o candidatură ca independent.

Edilul din Bustuchin nu a glumit deloc atunci când a spus că intenţionează să candideze pe Colegiul 2 de Deputaţi. Acesta a fost primul, după cum singur declară, care şi-a depus scrisoarea de intenţie la sediul PSD Gorj, aşa cum cere procedura, pentru ca vineri să fie supus la votul secret al conducerii organizaţiei. Ciocea nu a făcut acest demers pentru a demonstra ceva ci chiar intenţionează să candideze dacă va primi votul necesar, asta deşi localnicii din Bustuchin nu vor să rămână fără primarul aspirant la un fotoliu de deputat. Primarul nu merge însă până în pânzele albe pentru candidatură ci anunţă că în lipsa votului necesar nu va apela la o candidatură independentă ci chiar va susţine câştigătorul competiţiei interne, indiferent cine este el. “Indiferent cine va fi votat drept candidat pe Colegiul 2 eu îl voi ajuta”, a declarat, ferm, Ciocea, demonstrând că respectă deciziile partidului şi nu intenţionează să provoace tensiuni sau disensiuni în organizaţie. “Nu am atâţia bani să candidez independent dar voi fi corect faţă de cel care va fi stabilit de partid drept candidat pe Colegiul 2”, a subliniat Ciocea.

Nu se răzgândeşte ca în 2008
Deşi în 2008 şi-a pregătit tot aşa dosarul pentru o candidatură, Ciocea s-a răzgândit pe ultima sută de metri, alegând să rămână primar în localitatea Bustuchin. Întrebat acum dacă va face acelaşi lucru, Ciocea a menţionat că de data aceasta va merge până la capăt în privinţa procedurii. Adică dacă nu va trece de votul conducerii PSD, se va resemna, dar nu se va retrage nicidecum înainte de vot. “Nu mă retrag, voi continua până la vot. Ştiu ce însemnă să ai acordul colegilor din PSD, sunt vicepreşedinte, şi voi accepta votul lor. Dacă nu îl voi primi, deşi îmi doresc să candidez, voi accepta decizia Consiliului Director”, a completat Ciocea, care ştie că mai sunt trei colegi care vor să candideze pe Colegiul 2. “Am vorbit şi cu Weber şi cu Maioreanu, ştiu că ambii vor să treacă de vot”, a subliniat primarul care se bate pentru cel mai râvnit colegiu din Gorj.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here