Ciobotărică, reţinut

273

UPDATE, ora 23.00
Audierile s-au încheiat, în urmă cu puțin timp. Șefa Direcției Juridice, Dorina Jianu, a plecat din sediul Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Mâine dimineață, cercetările vor fi continuate, iar Laurențiu Ciobotărică va fi condus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru noi declarații, în urma cărora se va stabili dacă se impune prezentarea sa în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Managerul interimar al Complexului Energetic Oltenia, Laurenţiu Ciobotărică, a fost reţinut, în urmă cu puţin timp, pentru abuz în serviciu. Acesta este acuzat că i-a oferit, prin hotărâre de Directorat, 120.000 de lei lui Aurel Medinţu, ca să demisioneze din funcţia de director al Diviziei Energetice. La sediul IPJ Gorj a fost şi Dorina Jianu, şefa Direcţiei Juridice.

1 COMENTARIU

  1. Ce abuz in serviciu e asta, daca e hotarare de directorat?
    Si cine stabileste ca e abuz in serviciu?
    Imbecilul de ciurel nu are liniste noaptea si il invata pe impaiatul de medintu sa bage oamenii nevinovati la puscarie. Gorjul e sortit sa moara pentru ca e populat numai de oameni prosti si fuduli care nu isi mai dau rand sa fure

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here