Cer anularea acordului de mediu pentru o microcarieră din Gorj. „Se devastează mediul și peisajul din comună”

1034

O organizație guvernamentală pentru protecția mediului anunță că va da în judecată autoritățile de mediu pentru o microcarieră din Gorj.
„Agent Green își unește forțele cu localnicii din comuna Cătunele, județul Gorj, și dă în judecată Agenția pentru Protecția Mediului pentru anularea acordului de mediu și stoparea construirii nelegale a microcarierelor de suprafață pentru extragerea de lignit pentru care se defrișează păduri și pentru care se devastează mediul și peisajul din comuna Cătunele, județul Gorj, în perimetrul denumit Valea Coandei”, anunță ONG-ul.
Potrivit Agent Green, acțiunea în judecată survine după ce, în urma controlului dispus ca urmare a sesizării făcute la Garda de Mediu, titularul proiectului a fost sancționat contravențional, dar „acesta a continuat lucrările în aceleași condiții nelegale și pe o suprafață mult mai mare decât cea aprobată de primărie”.
I.IRINOIU

1 COMENTARIU

  1. Mergeti la Cazanesti sa vedeti ce a ramas in urma investitorului strategic Sorin …!Si oameni cu salarii neplatite cu lunile!Un sarlatan!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here