CEO se pregătește pentru redeschiderea zonei de agrement de la Săcelu

958

Complexul Energetic Oltenia se pregătește pentru redeschiderea bazei de agrement de la Săcelu. Compania a alocat doar 20.000 de lei în vederea amenajării zonei de agrement pentru sezonul estival 2021.

Potrivit caietului de sarcini, vor fi achiziționate mai multe produse și materiale care vor fi folosite pentru efectuarea lucrărilor de reparații a căilor de acces, a spațiilor de ședere, a bazinelor cu apă și a punctului de prim ajutor aflat în zona de agrement.
Zona de agrement din stațiunea balneoclimaterică Săcelu, aflată în administrarea CE Oltenia, dispune de patru bazine în aer liber, nămol terapeutic și plajă.
Complexul Energetic Oltenia a investit în anii trecuți pentru modernizarea zonei de agrement. În stațiunea Săcelu pot fi tratate afecțiuni ale aparatului locomotor, afecțiuni reumatice și afecțiuni neurologice periferice. Din cauza pandemiei de coronavirus, astă-vară, locurile la plaja bazinelor au fost reduse la jumătate. Turiștii au avut la dispoziție doar 200 de locuri și culoare speciale de intrare și ieșire. Baza de agrement s-a redeschis abia după data de 1 august.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here