„Cea mai bună echipă de paramedici”, la ISU Gorj

361

Paramedicii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj au fost pe podium la Competiţia Naţională de Descarcerare şi Acordare a Primului Ajutor Calificat. Faza Zonală s-a desfășurat săptămâna trecută, la Târgu-Jiu, participând cei mai buni pompieri din șase judeţe.

„În cadrul acestei competiţii, plutonierul adjutant Stăiculescu Daniel, plutonierul adjutant Șerban Daniel şi plutonierul major Maioga Ionuț-Paul au format echipa de paramedici a ISU Gorj, reuşind să obţină premiul pentru 《Cea mai bună echipă de paramedici》.

Aceşti băieţi au mii de intervenţii pentru acordarea primului ajutor calificat. Vieţile a sute de oameni au trecut prin mâinile lor, acesta fiind cel mai important test prin care şi-au demonstrat profesionalismul şi dăruirea pentru această nobilă misiune.
De-a lungul anilor, ei au făcut faţă cu brio tuturor misiunilor în care i-au ajutat pe oamenii care au suferit, de la mici contuzii, până la cele mai grave leziuni survenite în diverse situaţii de urgenţă.

Au arătat într-o competiţie că sunt cei mai buni, dar cel mai important este că la fiecare misiune pe care o duc la bun sfârşit dovedesc că sunt cei mai buni!

În toamna acestui an vor reprezenta ISU Gorj la Faza Naţională a Competiţiei Naţionale de Descarcerare şi Acordare a primului Ajutor Calificat Acolo vor întâlni cei mai buni pompieri paramedici din ţară. Știm că sunt profesionişti, ştim că sunt foarte buni în meseria lor, ne mândrim cu ei şi suntem convinşi că vor face faţă şi acestei provocări”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here