CE Oltenia închiriază noi utilaje. Licitație de aproape 4 milioane lei!

979

Complexul Energetic Oltenia organizează licitație deschisă pentru închirierea de autovehicule de transport industrial și marfă, cu șofer, pentru mai multe subunități ale Direcției Miniere. Este vorba de carierele Tismana, Pinoasa, Peșteana, Jilț Nord și Lupoaia.

Compania energetică va încheia un acord-cadru pe doi ani, contractul fiind împărțit în 12 loturi.
„Prin contractarea acestor servicii de închiriere a vehiculelor industriale cu șofer se va realiza derularea corespunzătoare a activității de mentenanță prin asigurarea cu automacarale pentru remedierea defectelor mecanice și electrice, respectiv cu remorchere pentru transport piese și subansamble agabaritice, cu autobasculante și camioane pentru aprovizionarea continuă cu diferite piese de schimb și materiale, transportul pentru reparații a diferite subansambluri, evacuarea diferitelor materiale din cariere și alte puncte de lucru, în condiții grele de drum și în teren accidentat care apar în procesul de producție la utilajele de excavare și instalațiile de transport ale cărbunelui și sterilului spre depozite sau halde de steril, din perimetrele miniere de carieră Rovinari, Tismana, Pinoasa, Peșteana, Jilț Nord și Lupoaia”, se arată în caietul de sarcini.
În total, este vorba de 12 vehicule de transport industrial și marfă, jumătate dintre ele fiind pentru Cariera Lupoaia.
Valoarea estimată a contractelor subsecvente de servicii care urmează să fie atribuite este de circa 3,5 milioane lei, fără TVA. Licitația este deschisă, într-o singură etapă, iar procedura se desfășoară on-line. Termenul limită de depunere a ofertelor în format electronic este 26 februarie, ora 15.00. Criteriul luat în calcul la atribuirea contractelor este cel mai bun raport calitate-preț.
În Gorj, sunt multe firme de transport care de ani buni sunt abonate la banii companiei energetice.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here