Cârciumaru nu vrea Divizia de Pază în fostul sediu al lui Condescu

277

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, nu este de acord ca spaţiul pe de strada Victoria de unde a fost scos Marin Condescu şi USMO să fie ocupat de Divizia de Pază şi Securitate în fruntea căreia se află Ion Răuţ şi Valentin Mogoe. Spaţiul a fost ocupat, de curând, de această divizie, fostul director al Medserv Min mutându-şi aici biroul, cu acordul conducerii noii structuri.
“Am discutat cu domnul preşedinte Prunariu despre această soluţie, despre această mutare, dar voi mai discuta şi la conducerea CEO deoarece trebuie să insistăm ca echipa Pandurii să-şi mute, practic, sediul unde a fost. Este centrul oraşului, avem echipă cu care ne mândrim şi nu putem să stăm cu ea să ne desfăşurăm activitatea în incinta Asociaţiei Judeţene de Fotbal”, a declarat edilul Cârcimaru care insistă ca Pandurii să se mute înapoi în centrul municipiului, dar într-o clădire dedicată doar clubului în care să nu fie amestecată şi activitatea CEO. “Trebuie să discutăm acest aspect cu domnul Ciurel, poate are alte soluţii pentru Divizia de Pază pentru ca în sediul de pe Victoria să rămână numai activitatea de la Pandurii”, a mai completat primarul.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Aici are dreptate , cum sa duci sediul unei echipe cunoscute deja in Europa, departe de ochii oamenilor?!va e teama ca revine Condescu, iar va sta pe amigadale?!e ca si cum i-ai trimite in exil, pe footbalisti, sa nu-i vada, sa nu-i auda nimeni!cine dracu are idei crete?! Va este rusine cu trofeele expuse in vitrina de pe victoriei?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here