Cârciumaru este “pentru” modificarea statutului PSD

205

Prin intermediul unui comunicat de presă, liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a subliniat luni, că, organizaţia pe care o conduce susţine modificarea statutului partidului cu privire la sancţiunile aplicate membrilor implicaţi în cauze penale, dar nu în forma de plângere penală.

Cârciumaru susţine, în acelaşi document, că este de acord şi cu delimitarea funcţiei publice de cea politică, susţinând că astfel de reglementări pot reforma partidul. “Organizaţia de la Gorj a plecat la Comitetul Executiv Naţional cu puncte de vedere bine creionate, după ce, în prealabil, s-au purtat discuţii cu primarii şi membrii noştri de partid. Susţinem modificarea statutului partidului cu privire la sancţiunile aplicate membrilor implicaţi în cauze penale, dar nu în forma de plângere penală. Nu facem notă discordantă nici în ceea ce priveşte propunerea care vizează separarea funcţiei administrative de cea politică. Credem că toate aceste modificări duc la reformarea partidului”, a declarat Florin Cârciumaru.
Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat convocarea Consiliului Naţional al partidului în zilele de 20 şi 21 martie când se vor alege preşedintele CN şi departamentele politice, se va dezbate proiectul de modificare a statutului partidului, care să prevadă liniile pentru un nou program politic, noua strategie şi noul proiect politic în perioada 2015 – 2019.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here