„Cântec de copil pentru suflet de bunic”, Renumiţi artişti şi tineri talentaţi au bucurat bătrânii de la Suseni

380

Un eveniment de mare sensibilitate s-a desfăşurat vineri, la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni. „Căminul de bătrâni”, cum este cunoscută unitatea de la Suseni, a fost gazda unui spectacol folcloric extraordinar, spre bucuria zecilor de bunici spectatori.

Atmosferă de sărbătoare în Ajun de Moş Nicolae, la Complexul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni. Invitaţii speciali ai spectacolului „Cântec de copil pentru suflet de bunic” au fost Nina Predescu, Maria Corlan Mischie, Nicu Fîciu, Neluţu Trandafir, Constantin Logofetescu, Ionela Trandafir şi poetul Sabin Firiza. Alături de ei au evoluat şi elevi talentaţi, cu ale căror voci minunate au sensibilizat nu doar bătrânii, ci şi personalul căminului. „Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie emoţia pe care am citit-o pe chipurile bătrânilor de la Suseni în timpul spectacolului. A meritat tot efortul depus pentru acest eveniment. Mulţumim încă o dată sponsorilor: Ana Events, S.C. Artego, Nelutu trandafir la suseniS.C.Armeanca, S.C. Total, Energomontaj Rovinari, care au avut bunăvoinţa să facă bătrânilor de la Căminul de la Suseni o bucurie în prag de sărbători. Aceştia au beneficiat de cadouri care constau în fructe, suc, cozonaci şi multe dulciuri. Sperăm că putem colabora şi cu prilejul altor evenimente”, a mărturisit Andreea Măruţă, director artistic al spectacolului.

Daruri pentru 85 de bătrâni
Cei peste optzeci de beneficiari ai serviciilor Complexului de Îngrijire şi Asistenţă Suseni s-au bucurat nu doar de minunatul spectacol, ci şi de daruri dulci oferite de tinerii care le-au trecut pragul vineri. „A fost un spectacol de Nina Predescu la suseniînaltă calitate artistică. Copiii şi oamenii cu suflet mare le-au adus un strop de bucurie dragilor bunicuţi internaţi la Căminul Suseni. La finalul manifestării, micuţii talentaţi, viitori artişti, le-au oferit colete cu frumoase cadouri tuturor celor 85 de beneficiari”, a confirmat Dorin Brozbă, realizatorul spectacolului.
final spectacolOrganizatorii spectacolului „Cântec de copil pentru suflet de bunic” susţin că acesta este doar începutul şi promit că în viitor vor organiza noi evenimente de acest gen.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here