Candidatura lui Iulian Popescu, validată de PNL

1340

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, joi, că au fost validate majoritatea candidaturilor pentru primăriile reședință de județ și pentru consiliile județene, cu excepția județelor Brăila, Giurgiu și Bihor.
Pentru Gorj, PNL a validat candidatura omului de afaceri Iulian Popescu pentru Consiliul Județean Gorj. Candidatura primarului din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, pentru un nou mandat, a fost deja validată, în luna martie, de către Biroul Politic Național.
Liderul PNL, Ludovic Orban, a explicat că au fost validați „candidați cu experiență, integri care vin cu programe de dezvoltare a comunităților locale și a județelor”.
Orban a afirmat că obiectivul acestora este de a se prezenta în fața alegătorilor cu proiecte care să ducă la creșterea calității vieții cetățenilor.
„Programul meu pentru Gorj este aproape gata și în curând o să facem și o lansare oficială. Mă documentez pentru fiecare proiect astfel încât să am și soluții la problemele identificate”, a anunțat Iulian Popescu, marele său proiect pentru Gorj fiind construirea unui spital nou, cu fonduri europene.

Iulian Popescu este antreprenor, a înființat o companie în domeniul IT, care furnizează soluții software pentru firme din țară și din străinătate și a accesat milioane de euro, fonduri europene, pentru județul Gorj.

”Cred că Iulian Popescu este cel care va câștiga alegerile locale în județul Gorj. Este candidatul PNL, dar este agreat și de simpatizanții altor partide, după reacțiile pe care le avem. Este un tânăr capabil, extrem de ambițios și căruia îi pasă de oamenii de aici. În scurt timp va fi lansat și programul electoral pentru județul Gorj, cu scopul de a crea o dezbatere pe proiecte și soluții, la care să participe și cetățenii”, a declarat președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu.

I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here