Candidatul Weber, în caravană electorală prin Colegiul 2

297

Mihai Weber, candidatul Uniunii Social Liberale pentru Colegiul 2 Camera Deputaţilor, a marcat debutul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie în mijlocul locuitorilor oraşului Târgu-Cărbuneşti. Imediat după miezul nopţii a lipit primul afiş electoral în locul special amenajat din centrul localităţii gorjene.

Weber a fost prezent, pe parcursul zilei de sâmbătă, 10 noiembrie, în mijlocul locuitorilor din câteva sate ce aparţin de oraşul Târgu-Cărbuneşti. Astfel, începând cu ora 11, candidatul s-a deplasat, împreună cu echipa sa de campanie, în localităţile Floreşti, Creţeşti, Curteana şi Măceşu, unde a fost întâmpinat cu bucurie şi căldură de către sutele de locuitori, cărora echipa de campanie le-a împărţit materiale electorale. Aceştia i-au expus şi câteva dintre problemele cu care se confruntă localitatea lor şi şi-au exprimat încrederea că, din postura de deputat USL pe Colegiul 2, Mihai Weber se va implica în rezolvarea acestora, mai ales având şi sprijinul unui Guvern USL. Sâmbătă seara, candidatul a fost prezent în mijlocul tinerilor din comuna gorjeană Alimpeşti, unde a fost primit cu multă bucurie şi speranţă.

La Scoarţa şi Prigoria
Candidatul Uniunii Social Liberale pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor, Weber s-a deplasat duminică (11 noiembrie) dimineaţă, începând cu ora 8.30, în Piaţa Centrală din oraşul Târgu- Cărbuneşti, unde a fost întâmpinat de producătorii agricoli, dar şi de localnici, cărora le-a prezentat câteva dintre proiectele pe care doreşte să le implementeze atunci când va ajunge deputat de Gorj. Cei prezenţi s-au arătat încântaţi de proiectele candidatului USL, asigurându-l de sprijinul lor. Vizita electorală a continuat în comuna Scoarţa, acolo unde, la ora 10.00, candidatul USL pe Colegiul 2 Camera Deputaţilor a dat fluierul de start al unei partide de fotbal. Şi aici a fost întâmpinat de către cei prezenţi cu speranţa unei schimbări în bine. Caravana electorală a continuat în comuna Prigoria, de la ora 11.00, unde Weber s-a întâlnit cu sătenii, fiind primit, de asemenea, cu multă căldură şi încrederea că, după ce îşi va începe mandatul de deputat, se va implica în rezolvarea problemelor stringente din comună. Şi aici echipa de campanie a împărţit materiale electorale, iar Weber a prezentat câteva dintre principalele proiecte pe care le va avea în vedere după începerea mandatului său.
C.P.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here