Candidatul PNL la Consiliul Județean vrea un spital nou în Gorj

3144

Iulian Popescu, candidatul susținut de PNL pentru Consiliul Județean Gorj, spune că este nevoie de un spital nou în județ, construit de la zero, cu circuite medicale actuale și bine gândite.
„Un nou spital de la zero, construit în Gorj, este proiectul meu pentru Consiliul Județean Gorj. Aceste luni de criză de sănătate ne-au arătat cât de importanți sunt oamenii și profesionalismul acestora, dar și existența unei infrastructuri spitalicești. În Gorj, o continuă sursă de scandal și infecții nosocomiale. Un loc unde medicii nu-și pot desfășura activitatea așa cum și-ar dori și unde pacienții devin uneori victime sigure”, susține Iulian Popescu.
Omul de afaceri spune că noul spital s-ar putea construi în zona Narciselor, pe un teren deținut de Primăria Târgu-Jiu. „Am deja în minte imaginea unui spital modern, construit după circuitele medicale actuale, amplasat pe o suprafață de aproape 4 hectare în zona Narcise, pe un teren deținut de Primăria Târgu-Jiu. Un spital nou în Târg-Jiu este un proiect susținut cu toate forțele și de primarul Marcel Romanescu. (…) Există o finanțare disponibilă pentru programul 2021-2027 în Programul Operațional Sănătate, iar eu știu ce să fac pentru a atrage aceste fonduri în Gorj, pentru că am derulat proiecte de zeci de milioane de euro”, a mai anunțat Popescu.
I.I.

4 COMENTARII

  1. Vrajeala,uita dupa ce e ales…incepe sa isi angajeze rudele si obligatiile la CJ…apoi se ingraja…face gusa…devine filozof…..si uite asa ne tot mint oameni de nimic !

  2. Poate că nu este doar campanie electorală Vlad
    Poate că cineva cu inima curată vrea să facă ceva și pentru orașul ăsta. Ar fi timpul.
    Iubesc oamenii care înțeleg importanță fiecărui fapt mărunt și vreau să cred că mai există astfel de oameni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here