Candidaţii la parlamentarele din Gorj, matinali la vot

210

Indiferent de culoarea politică, alianţa ori partidul sub sigla căruia au candidat, cei intraţi în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din Gorj s-au prezentat duminică de dimineaţă la vot. Candidaţii au votat pentru locuri de muncă, un viitor mai bun, schimbare sau o ţară europeană. Apoi s-au retras în colegii sau la sediile de partid pentru a urmări felul în care se desfăşoară scrutinul, aşteptând emoţionaţi rezultatele votului după ora 21.00, odată cu închiderea urnelor.

Toni Greblă, Vasile Popeangă, Scarlat Iriza, Ion Ruşeţ, Nicolae Daviţoiu, Mihai Weber, Camelia Khraibani, Ion Cupă, Constantin Severus Militaru, Dan Vâlceanu, Gheorghe Iana, Mircea Scheau, Victor Ponta au votat duminică dimineaţa la secţii din municipiu ori la cele din Colegiul unde candidează. Primul la urne a fost Daviţoiu care la ora 8.00 a votat la Liceul nr.2 din municipiu. A declarat că a votat pentru un trai mai bun. Ion Ruşeţ a votat la Turcineşti la ora 9.00, spunând că şi-a dat votul pentru o Românie europeană. Candidat pentru un nou mandat de senator pe Colegiul 1 Senat, Ion Ruşeţ a venit la urne însoţit de către soţie şi de către responsabilul pe logistică din cadrul PDL Gorj, Cornel Gârjoabă. “Am votat în primul rând pentru o Românie europeană, un viitor mai bun, am votat pentru o Românie în care să existe speranţă, dar şi oportunităţi atât pentru tineret, cât şi pentru cei care sunt de vârsta mea. Am votat cu gândul că această perioadă care va fi o perioadă relativ grea, 2012-2016 să fie o perioadă în care ţara să aibă stabilitate, să aibă un guvern stabil şi să treacă cu bine în această perioadă, pentru că trebuie să devenim o Românie europeană, integrată pe deplin în Europa, integrată în spaţiul Schengen şi având o monedă unică europeană”, a declarat Ion Ruşeţ.

Greblă a îndemnat cetăţenii să iasă la vot
Tot la ora 9.00 la Plopşoru a votat Scarlat Iriza, candidat pe Colegiul 3 de Deputaţi, acesta a menţionat că este nevoie de locuri de muncă şi votează pentru asta. Toni Greblă a votat şi el la ora 9.30 la secţia din cadrul Colegiul Comercial “Virgil Madgearu” din Târgu-Jiu. “Am votat cu gândul la dezvoltarea viitoare şi de perspectivă a oraşului nostru, a judeţului nostru, a României. Îndemn pe această vreme care nu e chiar cea mai favorabilă, dar se poate ieşi uşor din casă, îndemn toţi gorjenii să vină la vot pentru că politicienii slabi şi netrebuincioşi de la Bucureşti sunt practic trimişi în Parlamentul ţării de către cetăţenii care nu votează, astfel, încât veniţi oameni buni la vot şi votaţi pentru viitorul nostru, al copiilor şi al nepoţilor noştri”, a declarat Toni Greblă.

Gânduri bune de la Ponta
Matinali au fost şi Mihai Weber dar şi Camelia Khraibani, candidata votând pentru viitorul cetăţenilor. Vasile Popeangă a votat la Rovinari, iar Victor Ponta la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”. “Eu am votat cu toate gândurile bune pentru Târgu-Jiu, pentru Gorj şi pentru România şi sunt convins astăzi românii vor întoarce o pagină din istoria noastră şi vor deschide o alta, care, cred eu, că va fi mai bună”, a precizat premierul, după ce a ieşit din cabina de vot.
Primarul municipiului Târgu-Jiu şi preşedinte al PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că a votat duminică pentru continuitate în guvernare. “Am plecat de acasă cu gândul, şi pentru asta am şi mers la vot, ca Victor Ponta să fie prim-ministru şi deputat de Târgu-Jiu. Am mers singur de această dată, pentru că am fost practic toată noaptea ocupat cu deszăpezirea. (…) Nu avem absolut deloc emoţii”, a spus Florin Cârciumaru. Primarul municipiului a declarat ieri că prezenţa gorjenilor la vot va fi de peste 50% la închiderea urnelor.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here