Campania de achiziţii nu se opreşte! Sânmărtean: “Vreau să-mi închiei cariera la un club unde să mă bucur de fotbal”

280

Pandurii Tg-Jiu şi-a prezentat, joi, ultimele 3 achiziţii. Mijlocaşul Lucian Sânmărtean, noul decar al echipei, alături de atacanţii George Ţucudean şi Valentin Alexandru l-au însoţit la conferinţa de presă pe Narcis Răducan. Preşedintele clubului Pandurii s-a declarat încântat de noile “adiţii” şi a spus că a mai ajuns la un acord cu un fotbalist: “Sunt jucători extrem de importanţi în fotbalul românesc. După reacţia suporterilor noştri au fost mutări foarte bune. Sunt extrem de mulţumit de faptul că au ales Pandurii, ştiu că au fost doriţi şi de alte cluburi, dar probabil că argumentele noastre au fost suficient de solide. Am ajuns la un acord verbal şi cu Cătălin Hlistei de la UTA Arad, fotbalist extrem de talentat. M-a ajutat foarte mult şi Petre Grigoraş pentru a-i convinge pe fotbalişti că aici pot să joace fotbal din plăcere”. Răducan a explicat cum a reuşit să aducă jucători foarte bine cotaţi la un club care se zbate să supravieţuiască: “Deşi campania este una sonoră, costurile au fost din fericire modeste, pentru că nu aveam bani să investim foarte mult. La fondul de salarii a rămas un spaţiu important după ce au plecat 11 jucători. Am făcut o nouă strategie mai bine ancorată în realitatea clubului şi a fotbalului românesc”.

Lucian Sânmărtean: “Am venit cu inima deschisă aici şi vreau să fac o treabă bună. A existat şi alt interes din Liga I, dar pentru mine a fost destul de simplu. Ajungând la vârsta pe care o am, am dorit să mă alătur unui grup bun, în care să nu am foarte multă presiune. E o echipă care joacă fotbal ofensiv. Vreau să îmi închiei cariera la un club care-mi permite să mă bucur de fotbal. E nevoie de jucători cu experienţă la echipă. Cred că acest grup are nevoie de multă încredere, jocuri şi victorii. Nu mă sperie situaţia de la Pandurii. Lucian Sânmărtean a câştigat ceva bănuţi la viaţa lui. După părerea multora sunt bătrân, eu încă sunt capabil să mai joc fotbal”.

George Ţucudean: “Trebuia să vin la Pandurii în iarnă, am făcut o greşeală şi m-am dus în altă parte. Este o echipă bună, cu jucători care mă pot ajuta pe mine ca atacant. Sunt angrenaţi în Cupele Europene, am refuzat câteva oferte din afară. Mi-am dorit să fiu cât mai aproape de familia mea, să fiu aproape de casă. Am lucrat şi cu antrenorul, şi cu preparatorul, sunt obişnuit cu metodele de antrenament. Datoria mea e să dau goluri. Mai am de recuperat fizic, probabil că în două-trei etape voi fi apt 100%”.

Valentin Alexandru: “Este un pas important pentru mine, am mai avut o şansă când aveam 18 ani, atunci din păcate mi s-a spus că sunt prea tânăr. Sunt foarte bucuros că am ajuns lângă nişte oameni minunaţi. Sunt nişte băieţi bine cotaţi, ei au prima şansă, dar probabil o să am şi eu şansa mea. Nu contează cine joacă şi cine marchează, important este să câştige echipa”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here