Cadouri de la Antena 1 Târgu-Jiu pentru Centrul de Plasament din Cărbuneşti

128

bscap0001Copiii de la Centrul de Plasament din Târgu-Cărbuneşti au fost vizitaţi vineri de ajutoarele lui Moş Crăciun şi anume reporterii Antenei 1 Târgu-Jiu. Moşul a lăsat la ei cadouri pentru cei mici, iar în semn de mulţumire, copiii au ţinut să-i colinde.

Micuţii pentru care Centrul de Plasament din subordinea Direcţiei pentru Protecţia Copilului a devenit singura casă, au simţit că vin sărbătorile de iarnă. Aceştia au primit daruri de la echipa Antenei 1 Târgu-Jiu. “Astăzi(n.r. vineri) am fost aici, la Târgu-Cărbuneşti, alături de aceşti copii minunaţi, care ne-au primit cu multă bucurie. Am încercat să le aducem un strop de fericire, în preajma sărbătorilor de bscap0002iarnă, împreună cu urările noastre de sănătate, din partea Antenei 1 Târgu-Jiu şi a mea personal”, a declarat directorul executiv al Antenei 1 Târgu-Jiu, Bebe-Viorel Ionică.

Răsplătiţi cu zâmbete şi colinde

Pentru gestul lor, echipa Antenei 1 Târgu-Jiu a fost răsplătită de cei peste 60 de copii de la Centrul de Plasament din Târgu-Cărbuneşti, cu zâmbete şi colinde. “Mulţumesc celor care au fost alături de noi în această perioadă. Copiii s-au bucurat extrem de mult pentru fiecare cadou primit, pentru ei contează fiecare gest. Nu toţi copiii au ocazia să petreacă sărbătorile de iarnă în sânul unui familii, iar orice cadou e binevenit”, a declarat Melania Toader Pasti, directorul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbuneşti. Nu întâmplător a fost ales acest centru de plasament. Directorul editorial al Antenei 1 Târgu-Jiu, Gabriela Mladin, cunoaşte îndeaproape situaţia copiilor din Cărbuneşti şi ştie că orice gest făcut pentru aceşti copii, e primit cu bucurie. “Oraşul Târgu-Cărbuneşti e oraşul meu de suflet. Am copilărit aici, chiar peste stradă de acest cămin şi nu de puţine ori vedeam aceşti copii fără părinţi, veneau la gard, încercau practic să ceară dragoste şi afecţiune. Acum, în prag de sărbători, echipa Antena 1 Târgu-Jiu s-a gândit la aceşti copii şi mă bucur că am putut astăzi (n.r. vineri) să ajungem aici, să le facem o bucurie celor mici”, a declarat Gabriela Mladin. Cu siguranţă Moş Crăciun va veni la cei 60 de copii de la Centrul de Plasament din Târgu-Cărbuneşti şi anul viitor.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here