Buget de 45.000 de lei pentru prima ediţie a Zilelor comunei Drăguţeşti

356

În acest sfârşit de săptămână, autorităţile locale din Drăguţeşti vor organiza un eveniment deosebit de important pentru comunitate care se vrea a deveni tradiţie. Este vorba despre prima ediţie a Zilelor comunei Drăguţeşti. Prezent ieri în cadrul unei conferinţe de presă, edilul Dumitru Ion Popescu spune că manifestările vor debuta pe 14 iulie şi se vor încheia pe 16 iulie. Vor fi trei zile bogate în spectacole folclorice, competiţii sportive şi chiar un concurs de miss.
“Ca şi comună, Drăguţeştiul este una relativ tânără care datează din 1968, însă satele componente au rădăcini mult mai adânci. Avem o comună cu 5.000 de locuitori care suntem siguri că se vor bucura de aceste manifestări. Evenimentele vor debuta de pe 14 iulie şi se vor încheia în seara zilei de 16 iulie, cu un foc de artificii. Vom avea spectacole folclorice cu artiştii Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu şi ai Ansamblului Folcloric «Doina Gorjului». Acestea se vor susţine pe islazul din satul Tâlveşti. Vom avea şi un concurs de Miss Drăguţeşti, la care s-au înscris până acum 10 fete. În cadrul manifestărilor, vor fi prezenţi şi meşteri populari, urmând să organizăm şi diverse competiţii sportive pe parcursul celor trei zile de sărbătoare dedicate comunei Drăguţeşti”, a declarat primarul localităţii.
Dumitru Ion Popescu a precizat că pentru evenimentul intitulat “Zilele comunei Drăguţeşti” s-a alocat un buget de 45.000 de lei, sumă pusă la dispoziţie din vistieria proprie a localităţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here