Bucloiu a ajuns după gratii, din nou

245
Constantin Bucloiu, unul dintre cei mai cunoscuţi ţepari din judeţ, a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute într-un oraş din Ungaria, după ce pe numele său fusese emis un mandat de urmărire internaţională. Acesta era căutat de mai multe luni de poliţiştii gorjeni după ce pe numele său fusese deschis un dosar în care oamenii legii îl reţinuseră la sfârşitul anului trecut.

Procedurile judiciare şi chichiţele avocăţeşti au permis eliberarea lui Bucloiu pentru scurt timp, suficient pentru a fugi din ţară.

Anchetele în care Bucloiu este acuzat de păgubirea unor firme din ţară cu sume mari de bani, de ordinul miliardelor de lei vechi au continuat însă în tot acest timp. Poliţiştii l-au descoperit acum pe acesta în oraşul Şopron, situat la graniţa dintre Ungaria şi Austria, oamenii legii având informaţii că, în perioada în care a fost fugit din ţară, Bucloiu a stat la Viena şi în împrejurimile acestui oraş. Poliţiştii l-au prins cu această ocazie şi pe Teodor Ungur, un complice al lui Bucloiu, ambii fiind acum în arestul IPJ Gorj în baza mandatelor de arestare preventivă emise anterior pe numele lor.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here