Bucălăete, cel mai tânăr candidat la şefia Consiliului Judeţean

304

BUCALETE inscriptionatPrim-vicepreşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete, s-a înscris ieri în cursa pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj. Bucălăete este rezistent în bătălia electorală şi pentru că este cel mai tânăr politician care candidează pentru funcţia de la cârma judeţului.

Bucălăete, în vârstă de 35 de ani, are experianţa confruntărilor electorale el candidând în 2008 pentru funcţia de deputat pe Colegiul 6 Târgu-Jiu, avându-l contracandidat pe Victor Ponta, actualul premier al României.

Echipa lui Gheorghe Bucălăete, împreună cu candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, s-a prezentat ieri la ora 17.00 la Biroul Electoral Judeţean pentru depunerea candidaturilor. Bucălăete a declarat că a intrat în luptă pentru a câştiga, fiind convins că tinerii care nu sunt atât de bine reprezentaţi pe eşichierul politic gorjean vor fi receptivi la candidatura sa. ,,Mizez pe tinerii din Gorj dar şi pe seniori pentru că numai prin votul lor se poate schimba viitorul judeţului”, a declarat candidatul Bucălăete. În ce priveşte lista de consilieri judeţeni pe aceasta se află preşedintele PRM Gorj, Dascălu Dumitru, candidatul PRM la Bumbeşti-Jiu, Eftemie Popescu, Doina Pupăza, preşedinta organizaţiei de femei a PRM Gorj şi Ion Dumitraşcu, de la Turceni.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here