Boza se laudă singur. „Sunt mândru de ce am realizat până acum”

590

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, se declară mândru de realizările sale în fruntea companiei energetice. Boza conduce CE Oltenia din 2016, anul trecut compania având pierderi uriaşe, de peste un miliard de lei.

Boza recunoaşte „perioada dificilă” prin care trece CE Oltenia, dar susţine că „alături de oamenii ce îşi doresc binele acestei companii” va trece peste aceste greutăţi. „În 2016, atunci când am ajuns în Gorj, am sperat să am parte şi să lucrez cu o echipă. (…) Sunt bucuros şi mândru de toată echipa de la C.E. Oltenia, începând de la lucrătorii de la bandă, până la colegii mei din directorat. Sigur, sunt multe probleme pe care trebuie să le rezolvăm împreună, multe lipsuri, dar sunt şi bucurii. (…) Sunt voci care spun că mineritul şi energia pe cărbune va dispărea în timp. Sunt voci răzleţe care nu cunosc realitatea şi vorbesc despre închiderea sau restructurarea energiei pe bază de cărbune. Să nu uite acele voci că mineritul din Gorj dă o pâine curată la cel puţin jumătate din populaţia acestui judeţ. De energia şi mineritul din Gorj depind direct sau indirect peste 150.000 de oameni. Eu sunt convins că atâta timp cât noi vom exista ca echipă, acest lucru nu se va întâmpla”, a postat Boza pe o reţea de socializare.
Mai mult, şeful CE Oltenia se declară mândru „de ceea ce am realizat împreună până acum”. „Mai avem mult de lucru şi sunt sigur că alături de oamenii ce îşi doresc binele acestei companii vom reuşi sa trecem şi peste această perioadă dificilă. Echipa C.E. Oltenia este cea mai bună şi eu mă mândresc cu ea”, a mai adăugat Sorinel Boza.

„Sunteți mândru și de știrile în care oameni mor?”
O primă reacţie la afirmaţia managerului CE Oltenia a avut-o deputatul Dan Vîlceanu. Asta după ce un alt salariat al companiei şi-a pierdut viaţa după ce a fost rănit într-un accident de muncă. „La CE Oltenia este un deficit uriaș de personal și de investiții la locul de muncă, ceea ce contribuie major la evenimente tragice ca acesta. Pe fondul accidentelor de muncă tot mai dese, în care oameni mor sau sunt mutilați, și a situației financiare deosebit de grave, managerul roșu al acestei companii spune că e foarte mândru de ce a realizat la CEO. La fel sunt și pesediștii care-l susțin și care declară că salvează compania. În fiecare zi! Domnule director general, sunteți mândru și de știrile astea în care oameni mor? Este tot activitatea dumneavoastră. Pe pesediștii care salvează CEO la fiecare 5 minute îi întreb: pe salariați cine-i salvează?”, a spus Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here