Bobaru renunţă la lupta cu Morega

179
Constantin Bobaru renunţă la candidatura sa pentru şefia PNL Gorj, singurul adversar al lui Dan Ilie Morega fiind până acum Gheorghe Orzan. Primarul de la Bumbeşti-Jiu spune că se retrage din cursa internă pentru că şi-a dat seama că nu avea şanse să-l învingă pe Morega.

El declară că atâta timp cât alegerile din filială vor fi organizate de actuala conducere a PNL Gorj, nimeni nu va reuşi să câştige lupta cu Dan Ilie Morega. Bobaru spune că de abia înainte de alegeri se va decide pe cine va susţine la conducerea organizaţiei, deşi în lupta pentru şefia filialei nu sunt foarte mulţi candidaţi.

Consilierul judeţean Gheorghe Orzan declară că rămâne optimist în privinţa şanselor sale şi afirmă că nu renunţă la candidatura sa. El şi-a depus deja candidatura în mod oficial la sediu PNL Gorj, fiind primul liberal din judeţ care intră în cursa contra lui Morega. Deocamdată el este şi singurul şi are toate şansele să rămână aşa în continuare, în filială neexistând alţi aspiranţi la şefia organizaţiei. Alegerile interne din PNL Gorj sunt organizate pe 5 iunie, Dan Ilie Morega declarând că va candida pentru un nou mandat, rezultatele electorale pe care le apreciază ca „bune” fiind motivul pentru care acesta vrea să mai rămână cinci ani în fruntea liberalilor din judeţ.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here