Biro a asistat la victoria Pandurilor

31

Noul director sportiv de la Pandurii, Iosif Biro, a intrat, oficial, “în pâine”. Fostul arbitru FIFA a fost prezent, miercuri, la Rovinari, la confruntarea dintre trupa fanion a Gorjului şi formaţia de ligă judeţeană. Elevii lui Adrian Bogoi s-au impus clar în cel de-al doilea meci de verificare din această vară, scor 4-1. Golurile echipei ce evoluează în eşalonul secund au fost înscrise de Denis Brânzan, care a reuşit o dublă, Tudoran şi Predrag Jovanovic, ultimul fiind un jucător sârb venit în probe după încheierea stagiului de pregătire centralizată. Antrenorul Adrian Bogoi a început meciul cu Jiul în următoarea formulă: Mihai Cotolan – Brânzan, Ciobanu, Vasilescu, Cenaj, Raiciu, Vodă, Maxin, Tudoran, Pîrvulescu, Cătălin Cotolan. În repriza a doua au mai jucat: Teodosescu, Opriţa, Butucel, Trancă, Predrag Jovanovic, Dănescu, Popescu și Măicăneanu. “Au jucat toţi, am dat posibilitatea tuturor jucătorilor să evolueze. Noi am avut un antrenament şi în dimineaţa meciului, a fost un joc de pregătire şi pentru noi contează să ne antrenăm cât mai bine în această perioadă, indiferent de adversar.

Majoritatea sunt jucători foarte tineri, aşteptăm în continuare fotbalişti la echipă, cu unii am luat legătura, vom vedea ce se va întâmpla şi săptămâna viitoare”, a spus Bogoi. Tehnicianul Pandurilor a declarat că venirea lui Iosif Biro la club era necesară, mai ales că formaţia gorjeană are nevoie de jucători în toate compartimentele. “Sper că vom colabora foarte bine, eu am colaborat foarte bine cu toată lumea de la club. Aveam nevoie de un director sportiv care să rezolve anumite probleme la echipă. Sămbătă vom juca la Horezu, va fi un alt meci în care-mi propun să văd toţi jucătorii care sunt apţi în acţiune. Avem şi mulţi juniori, jucători sub 18 ani, şi în perioada următoare sper să ne întărim în toate compartimentele. Avem nevoie de jucători pe toate posturile şi vrem fotbalişti care să aducă un plus echipei”, a precizat Bogoi. După stagiul de pregătire Pandurii Târgu Jiu a mai renunţat la doi dintre jucătorii pe care i-a avut în probe, Unguru şi Şchiopu. Pe de altă parte, Bogdan Dănăricu şi Milenco Skoric, doi dintre fotbaliştii în care gorjenii îşi pun baza în sezonul viiitor, vor reveni pe gazon în toamnă, dar nu mai devreme de luna noiembrie. “Capitolul” Gueye Mansour este închis pentru echipa noastră, senegalezul plecând deja la Timişoara. “Mansour nu a fost jucătorul nostru, s-a antrenat cu noi 3 zile, mai multe nu pot să comentez”, a spus Bogoi.
Următoarea partidă de verificare a alb-albaştrilor va avea loc la Vâlcea. Meciul cu Flacăra Horezu, care era programat pentru miercuri, a fost amânat şi urmează să se joace sâmbătă 21 iulie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul echipei adverse. Pe lângă partida cu Jiul, Pandurii a mai disputat un amical în perioada cantonamentului de pregătire centralizată din această vară, scor 0-0 cu CS Mioveni.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here