Big brother la sediul Pandurilor

341

Dacă unele măsuri ce se iau la Pandurii, cu precădere la nivelul echipei, sunt absolut firești, ceea ce se întâmplă la club este departe de normalitate.
Având de ceva vreme un șef ce înțelege destul de greu fenomenul sportiv, sau nu îl înțelege deloc, în persoana lui Dorin Ioana, unele decizii sunt de-a dreptul hilare. Spre exemplu, reprezentanții mass media ce doresc informații legate de echipa de fotbal din partea unui conducător în sediul clubului Pandurii trebuie să primească acceptul direct al lui Dorin Ioana. Intrarea este supravegheată video de cel delegat de CEO să urmărească tot ce se întâmplă la club, paznicul este obligat să-l sune pe Ioana, care dă sau nu dă acceptul pentru accesul în club.
Este posibil ca măsura luată să fie una specială și cu aplicabilitate doar pentru ziariști. Și ne-am dori să fie așa pentru că dacă se aplică tuturor ar putea genera multe alte situații jenante. Închipuiți-vă cum ar fi ca, de exemplu, la club să vină o delegație condusă de Răzvan Burleanu, iar președintele FRF să fie întrebat cine este, la cine vrea să ajungă și care sunt scopul și durata vizitei!
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here