Bacul i-a luat piuitul, dar nu de tot: Folcloristă de 1 la matematică, revoltată că a devenit “vedetă” pentru rezultatele slabe la învățătură

470

Aida Ștefania Drăghia, tânără interpretă de muzică populară din Gorj, este una dintre numeroșii absolvenți de liceu din județ, care nu a reușit să promoveze, ieri, examenul de bacalaureat. Notele obținute de eleva Școlii Populare de Artă din Târgu-Jiu sunt mai mult decât rușinoase, dacă ne gândim că la matematică aceasta a luat doar punctul din oficiu, nota fiind astfel 1.00, la Limba şi literatură română doar 5,15 (la proba scrisă), iar la Anatomie un rușinos 3,7. De altfel, la Liceul Tehnologic Bîlteni, din 59 de candidați au promovat doar 21 de absolvenți, promovabilitatea fiind astfel de 35,59%.

Dată exemplu, ieri, de Gorjeanul, imediat după publicarea rezultatelor la examenul maturității din județ, alături de elevii sau școli cu merite deosebite, absolventa Liceului Tehnologic Bîlteni a ripostat zgomotos, dând telefoane la redacția publicației și proferând amenințări, atât direct, cât și prin intermediul unor apropiați. Mai mult, tânăra în cauză a avut tupeul să solicite conducerii ziarului explicații și chiar eliminarea știrii publicate atunci doar electronic, pe motiv că redactorul acesteia nu i-a cerut acordul să o facă “vedetă”, nu populară, ci liceală. “Când mi s-au mai luat interviuri mi s-a cerut acordul, dar nu și pentru știrea aceasta”, a declarat Aida Drăghia, supărată că i s-a șifonat imaginea, deși nu avea nimic de reproșat în legătură cu informațiile din știrea de presă.
A continuat să facă pe victima și în mediul on-line. “Nu cred că sunt singura absolventă de liceu care nu a absolvit examenul maturității, dar se pare, că sunt cea mai importantă”, a postat Aida Drăghia, după ce a văzut că amenințările ei nu au niciun fel de efect asupra redactorilor Gorjeanul.
De altfel, la un moment dat chiar mulțumește pentru reclama făcută, chiar și negativă, acceptând și reversul medaliei, adică faptul că statutul de “vedetă” te face interesant publicului și când ești jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here