Aviz pensionarilor gorjeni! Se distribuie seria a doua de bilete de tratament

281

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că la finele săptămânii trecute s-au primit biletele de tratament pentru seria cu nr. 2 din acest an, respectiv 59 de locuri cu plecare în perioada 2 – 4 martie 2016.

Noua serie de bilete de tratament în număr de 59, are valabilitate pentru următoarele staţiuni: Bala, Buziaş, Covasna, Geoagiu, Moneasa şi Olăneşti. „De aceste bilete de tratament pot beneficia: pensionarii sistemului public de pensii; asiguraţii sistemului public de pensii (salariaţi/şomeri); beneficiarii unor legi speciale. În acest an, nu beneficiază de bilete de tratament prin Casele Teritoriale de Pensii pensionarii din alte sisteme de pensii – MAPN, MAI, SRI. Lista cu persoanele care au primit repartiţie pentru această serie se află afişate la sediul instituţiei şi pe pagina web”, au menţionat reprezentanţii CJP Gorj.
Astăzi, 25 februarie, este ultima zi în care titularii se mai pot prezenta pentru ridicarea biletelor, ei fiind obligaţi să aibă asupra lor cuponul de pensie la luna ianuarie, actul de identitate şi bilet de trimitere de la medicul de familie pentru staţiunea repartizată, iar locurile ce nu vor fi valorificate până pe data de 26 februarie se vor redistribui pe 29 februarie 2016.
Şi pentru această serie au rămas 41 locuri nerepartizate care se pot elibera la cei interesaţi de aceste staţiuni, după cum urmează: Bala – 27; Moneasa – 4; Olăneşti – 10; Geoagiu – 2. Următoarea serie de bilete de tratament pentru beneficiarii gorjeni va fi cu plecare în perioada 18-19 martie 2016.
Reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Gorj aduc la cunoştinţa pensionarilor faptul că, având în vedere că tratamentul balnear şi pentru recuperare a capacităţii de muncă este un serviciu medical, iar din prima zi a lunii septembrie 2015 a devenit obligatoriu folosirea cardului de sănătate, la momentul prezentării în staţiunea balneară, beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cardul de sănătate, activat la medicul de familie şi să cunoască codul PIN al acestuia.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here