Autorităţile locale modernizează străzile din Şişeşti

162

asfaltariStrăzile din cartierul târgujian Şişeşti vor fi modernizate de către autorităţile locale. Investiţia se ridică la 16 miliarde lei vechi. Lucrările se vor derula pe parcursul a şase luni.

 

Locuitorii cartierului Şişeşti vor circula pe străzi şi trotuare moderne, în doar şase luni. Raul Chiriac, şeful Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu a explicat paşii care urmează a fi realizaţi în cadrul proiectului „Modernizarea străzilor din cartierul Şişeşti”. Chiriac spune: „este vorba despre şapte străzi de incintă plus strada de racord; deci sunt opt străzi cu o lungime totală de aproximativ 2.300 metri liniari. Aceste străzi au fost echipate de către municipalitate din anii anteriori cu toate utilităţile: apă, gaze, canalizare, curent electric, astfel încât în acest an vor demara lucrările de modernizare a carosabilului acestora prin realizarea unui sistem rutier modern din îmbrăcăminte asfaltică, inclusiv trotuarele pentru accesul pietonilor. Contractul de execuţie a lucrărilor a fost definitivat, astfel încât în perioada următoare să fie emis ordinul de începere a lucrărilor, durata acestora fiind de şase luni, conform contractului. Astfel încât, în vara anului viitor investiţia va fi finalizată”.

De realizarea acestui proiect se va ocupa o firmă din Târgu-Jiu, iar valoarea investiţiei se ridică la 16 milioane de lei vechi.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here