Autoritățile gorjene îl omagiază pe Liviu Dafinescu

405

Vineri, 3 februarie 2017, ora 12.00, la Cimitirul Militar din Municipiul Târgu Jiu, membrii Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” vor păstra un moment de reculegere în memoria celui ce a fost Liviu Dafinescu, director al instituției în perioada 1994-3 februarie 2004. Ceremonia comemorativă este organizată anual, Liviu Dafinescu făcând parte din rândul personalităților culturii gorjene, prin ampla activitate pe care a desfășurat-o. În data de 3 februarie 2017 se împlinesc 13 ani de la trecerea sa în neființă. La acțiune, alături de familie vor fi prezenți foști colegi, prieteni și colaboratori.

Liviu Dafinescu s-a stins din viață pe 3 februarie 2004, la vârsta de numai 50 de ani. Sute de artiști și admiratori l-au plâns atunci pe cel care timp de peste un deceniu a condus Ansamblul Folcloric “Doina Gorjului“.
Se împlinesc acum 13 ani de la trecerea sa în neființă, ocazie cu care la Cimitirul Militar din Municipiul Târgu-Jiu, membrii Ansamblului Artistic Profesionist ”Doina Gorjului” vor păstra un moment de reculegere în memoria celui ce a fost Liviu Dafinescu, director al instituției în perioada 1994-3 februarie 2004. Memoria lui Dafinescu rămâne vie. Cu fiecare an care trece, lipsa acestuia se simte și mai apăsător în viața fiicei sale și a tuturor celor care l-au cunoscut.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here