Audieri după scandalul din trafic

467

Toți cei implicați în altercația care a avut loc miercuri, la Târgu-Jiu, au fost audiați, ieri, de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Declarații au dat și cei patru tineri reținuți pentru 24 de ore, care au solicitat să fie cercetați în libertate. ”Sunt audiate persoanele implicate pentru a se stabili starea de fapt și urmează a se lua măsuri în funcție de probele administrate”, a precizat, pentru Gorjeanul, Camelia Caragea, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
În scandal au fost implicați doi șoferi și pasagerii din mașinile acestora, care s-au luat la bătaie, după o urmărire pe străzile din Târgu-Jiu. Totul ar fi pornit după o șicanare în trafic, fiind nevoie de intervenția polițiștilor pentru aplanarea scandalului. Oamenii legii au găsit bâte și un cuțit, în sensul giratoriu din apropierea Primăriei Târgu-Jiu.
”La data de 16 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe bulevardul Constantin Brâncuși din localitate, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane.
În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că pe bulevardul Constantin Brâncuși, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 și 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroșând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 și 24 ani, după care între ocupanții celor două autoturisme a avut loc un conflict.
În conflict, conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalți tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului victimei cu un obiect contondent. Ulterior, polițiștii au stabilit că la conflict a mai participat și un tânăr de 24 de ani, din comuna Runcu.
În baza probatoriului administrat în dosar, față de 3 tineri de 20, 26 și 28 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, respectiv un tânăr de 24 de ani din comuna Runcu, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.
La fața locului au fost identificate aruncate, în spațiul de pe marginea părții carosabile, mai multe bâte și un obiect ascuțit tăietor, care au fost ridicate pentru cercetări. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și distrugere”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here