Audiențe suspendate la primării. Târgul din Motru, închis!

1571

Rând pe rând, primăriile și instituțiile din Gorj au suspendat audiențele și au restrâns activitățile cu publicul, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Rând pe rând, primăriile și instituțiile din Gorj au suspendat audiențele și au restrâns activitățile cu publicul, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.
Primăria Orașului Turceni a anunțat, joi, că a suspendat audiențele până pe data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. „Primirea solicitărilor, cererilor și a altor adrese se va face cu preponderență electronic, pe adresa de email turceni@gj.e-adm.ro sau la ghișeul Registratură de la etajul 1. Adeverințele pentru APIA se vor elibera cu respectarea programării inițiale a cetățenilor. Ghișeul din cadrul Biroului de Taxe și Impozite Locale va funcționa cu program normal, limitându-se totuși accesul pentru a asigura o distanță minimă necesară între persoane. Se va verifica zilnic dacă sunt respectate măsurile de igienă în instituție: spații dezinfectate, săpun și hârtie igienică la toalete, dezinfectant în fiecare birou sau compartiment”, a anunțat primarul Cristina Cilibiu, insistând ca localnicii să evite deplasările care nu sunt obligatorii.
Măsuri au fost luate și la Motru. Primarul Gigel Jianu anunță că va suspenda audiențele. În plus, târgul săptămânal de la Ploștina va fi închis, începând cu data de 14 martie. „O să suspend audiențele începând cu data de 13 martie. Tot cu această dată se suspendă activitatea Clubului Pensionarilor din sediul Casei Multiculturale Motru. Am discutat și cu poliția, cu parchetul, și acolo se va limita activitatea cu publicul. Am făcut și dezinfecții în școli, dar apoi s-au suspendat cursurile. Tot ce ține de administrația locală, avem dispensere cu dezinfectant, iar de câte ori intră cineva în clădirile noastre își dezinfectează mâinile. Mai mult, am închis târgul săptămânal care avea loc sâmbăta. La spitalul din Motru se pregătește, la intrare, un spațiu de triaj”, a mai spus primarul Jianu.
Cererile privind eliberarea de adeverințe sau orice alte documente, însoțite de numărul de telefon al solicitantului, vor fi depuse la registratură. Orice solicitare poate fi transmisă prin email la adresa primaria@primariamotru.ro, mai anunță autoritățile locale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here