Au semnat cu Gliwa!

1867

Pandurii are un nou portar, ieri fiind anunțat transferul polonezului Michal Gliwa. Decizia conducerii gorjene de a transfera acum un al treilea portar este oarecum ciudată, în condițiile în care chiar în această iarnă au decis să trimită spre FC Botoșani portarul cu care Pandurii a început sezonul în Liga 1, David Lazar.

Plecarea lui Lazar a fost motivată de conducere prin faptul că acesta este un portar de perspectivă, pe care echipa se va baza mulți ani de acum înainte, dar care nu ar fi putut apăra în retur prea mult datorită concurenței cu ceilalți doi portari din lot, Mingote și Stanca, portari care au avut evoluții apreciate în majoritatea partidelor jucate în sezonul de toamnă în campionat, cupă sau cupele europene. Cu aceeași concurență se va confrunta însă acum și polonezul Michal Gliwa, căruia i s-a oferit un contract la Pandurii pe doi ani și jumătate.
Gliwa vine de la Zaglebie Lubin, echipa de pe locul 14 din prima ligă poloneză, are 25 de ani, 1,88 m și 77 kg și a mai evoluat în cariera sa, vreme de patru sezoane, pentru Polonia Varșovia.
C.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here