Au învins liderul!

258

Știința Turceni a reușit să producă surpriza etapei în seria a IV-a din Liga a 3-a. Elevii lui Viorel Cojocaru au învins cu 1-0 echipa cu cele mai mari șanse de promovare, liderul seriei, FC Caransebeș.

Simcea a marcat singurul gol al întâlnirii de la Turceni dintre Știința și FC Caransebeș, reușita din minutul 73 aducând o victorie greu de prognozat înaintea partidei. Totuși, directorul sportiv al Științei, Vali Modrea, spune că victoria este pe atât de meritată pe cât de nedrept a fost rezultatul din urmă cu câteva runde când gorjenii au pierdut cu 0-1 acasă cu FC Hunedoara: “Nu e o mare surpriză pentru noi, la fel trebuia să fie și cu FC Hunedoara, când noi am dominat tot meciul și ei au avut o ocazie și au înscris”, a declarat oficialul echipei din Turceni. Din păcate, cele trei puncte obținute în acest meci se vor șterge în a doua parte a campionatului, când Știința va juca în play-out, iar echipa din Caransebeș în play-off, echipa antrenată de Iosif Rotariu fiind principala candidată la promovare din această serie.
Din păcate, în această etapă, Pandurii II a înregistrat un eșec clar în deplasarea de la Becicherecul Mic, acolo unde Nuova Mama Mia a învins cu 4-0 pe puștii lui Bogoi și Vintilescu.
Cristi Constantinescu

cls15turceni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here