Au început lucrările de extindere a canalizării menajere

180

Municipalitatea a dat startul lucrărilor la extinderea canalizării menajere în zonele Romaneşti şi Iezureni. Sistemul are o lungime de 17 kilometri şi este prevăzut cu mai multe staţii de pompare. Valoarea contractului de execuţie este de 4,1 milioane lei.

Autorităţile locale continuă investiţiile la nivelul municipiului nostru. De ieri s-a dat startul lucrărilor de extindere a canalizării în zonele Iezureni şi Romaneşti. Termenul de execuţie este de 15 luni, iar valoarea contractului depăşeşte patru milioane de lei. „A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru obiectivul de extindere canalizare menajeră în zonele Romaneşti şi Iezureni. Este vorba despre realizarea sistemului de canalizare menajeră ce are o lungime totală de aproximativ 17 kilometri, prevăzut cu şapte staţii de pompare. Sistemul proiectat este de aşa natură încât să poată prelua toate gospodăriile din cele două cartiere dar şi de pe străzile secundare. Valoarea totală a contractului de execuţie este de 4,1 milioane lei iar termenul de execuţie de 15 luni” a declarat Raul Chiriac, directorul Serviciului Investiţii din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.
Cât priveşte modul de execuţie şi personalul care se va ocupa de această lucrare, dirigintele de şantier, Mariu Dumitrecu a precizat: „vom lucra cu cel puţin şase echipe formate din câte cinci oameni; fiecare echipă va lucra cu utilajul şi oamenii ei. Vom începe din aval spre amonte, a precizat dirigintele de şantier”.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here