Au început înscrierile pentru un loc în căminele studenţeşti

288

Univeristatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu pune la dispoziţia studenţilor săi, pentru anul universitar 2014-2015, 65 de locuri în Complexul Studenţesc Debarcader şi 40 de locuri în Căminul ISJ Nr.2. Deja au început înscrierile pentru un loc în cămin. Reprezentanţii UCB  au propus o majorare a taxelor, însă această măsură urmează a fi supusă aprobării în şedinţa de Senat.

După ce, în timpul verii, căminele UCB au fost supuse unui proces de modernizare şi igienizare, acum acestea sunt pregătite să-şi întâmpine chiriaşii. Studenţii care doresc să stea la cămin pot să solicite o cameră, înscrierile fiind în plină desfăşurare. „Pentru locurile din căminele studenţeşti au început înscrierile şi continuă. Noi avem suficiente locuri şi suntem convinşi că vom reuşi să acoperim toate solicitările”, a confirmat Ştefan Ghimişi, prorectorul UCB.

Propunere de majorare a tarifelor
Pentru acest an universitar s-a propus o majorare a tarifelor percepute pentru studenţii care vor sta în căminele UCB, însă încă nu s-a aprobat. „A fost propusă o uşoară creştere a tarifelor, dar urmează să fie supusă aprobării în şedinţa de Senat”, a precizat prorectorul Ghimişi.
Reamintim faptul că anul trecut tarifele percepute au fost: pentru studenţii care ocupă un loc finanţat de la bugetul de stat – 185 lei/persoană/lună în CS Debarcader şi 105 lei/persoană/lună în Căminul ISJ Nr.2; pentru studenţii cu taxă – 280 lei/persoană/lună în CS Debarcader şi 200 lei/persoană/lună în Căminul ISJ Nr.2; tariful pentru masă în cadrul Complexului Studenţesc Debarcader este de 200 lei/persoană/lună.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here