Atmosferă de basm la Spitalul de Pneumoftiziologie din Runcu

999

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se află, în această perioadă, în mijlocul unui peisaj desprins din basme. Stratul consistent de zăpadă nu îi deranjează pe angajaţii unităţii şi nici pe pacienţi, ci chiar îi bucură, aceştia imortalizând peisajul şi postând imaginile pe reţelele de socializare.

La ora actuală, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu este ocupat peste capacitatea contractată cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Gorj. „Actualmente, avem 183 de pacienţi internaţi, în condiţiile în care sunt 176 de paturi contractate, din cele 226 de paturi pe care le deţinem, în total”, a confirmat Ion Ciochină, managerul spitalului.
În urma ninsorilor din ultimele zile, în zona Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu s-a format un strat de zăpadă, ce măsoară aproape o jumătate de metru. Din fericire, drumul de acces spre unitatea spitalicească a fost curățat, astfel că atât angajații spitalului, cât și aparținătorii pacienților pot ajunge la destinație fără probleme. Chiar dacă se află într-o zonă montană, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu asigură toate condițiile necesare acordării tratamentelor optime pentru pacienți.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here