Astăzi, eveniment organizat de Asociația de Oncologie „Sf. Ana”

834

Asociația Română de Oncologie ”Sfânta Ana” – organizează în perioada 31 martie – 02 aprilie 2019 o serie de acțiuni reunite sub genericul Accesul universal la sănătate a pacienților oncologici”, marcând astfel și Ziua Sănătății – 7 aprilie.

În acest sens, în această după amiază, la un restaurant din Târgu Jiu, este organizată o masă rotundă la care pacientii oncologici vor prezenta problemele cu care se confruntă parlamentarilor gorjeni și autorităților, urmată de o vizită la sediul din Tg-Jiu al Asociației Române de Oncologie ”Sfânta Ana”.

Vor fi prezenți:

– Președintele Federației Asociației Bolnavilor de Cancer din România, Președinte Alianța Pacienților Cronici din România – CEZAR IRIMIA

– Conf. univ. Dr. DAN CIMPOERU, Facultatea de Administrație și Afaceri, Universitatea din București, avocat specializat în litigii de malpraxis și drepturile pacienților.

Programul va continua luni, cu vizitarea Secției de Oncologie și Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Județean Tg-Jiu, iar marți, 2 aprilie 2019 orele 11.00, va fi organizată o conferință de presă la sediul Asociației din Tg-Jiu, str. Victoriei, nr. 227 A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here