Artişti internaţionali la Brâncuşiana 2015

309

Ediţia din acest an a Simpozionului Internaţional de Arte Vizuale Brâncuşiana se va desfăşura în perioada 3-24 august. Evenimentul va cuprinde Tabăra de Sculptură ce se va organiza la Târgu-Jiu, dar şi Tabăra de Pictură Iosif Keber a cărei locaţie de desfăşurare va fi în staţiunea Rânca.
„În luna august, se desfăşoară la Târgu-Jiu, Simpozionul Internaţional de Arte Vizuale Brâncuşiana 2015. Anul acesta se va desfăşura pe două secţiuni: Tabăra de Sculptură şi Tabăra de Pictură Iosif Keber. Locaţia pentru Tabăra de Sculptură va fi la Târgu-Jiu, pe Digul Jiului, iar Tabăra de Pictură Iosif Keber va avea loc în staţiunea Rânca. Ne-am gândit să facem Tabăra de pictură la Rânca pentru a promova şi zona. Vor fi prezenţi la Târgu-Jiu artişti din România, Turcia, Bulgaria, Polonia, Republica Moldova”, a declarat Doru Strâmbulescu, directorul Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare ”Constantin Brâncuşi”.
Deschiderea Taberei de Sculptură va avea loc pe 3 august, cea a Taberei de Pictură fiind programată pentru ziua de 10 august. Evenimentul Brâncuşiana 2015 va aduce la Târgu-Jiu 12 sculptori şi pictori, de talie naţională şi internaţională.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here