Armata se mândrește cu un student de 10 din Gorj!

413

Un tânăr din Gorj a primit felicitări la scenă deschisă de la Ministerul Apărării Naționale, după ce a reușit să devină student cu nota 10 la o instituție militară din Brașov. Radu Enache este tânărul cu pricina, el absolvind școala generală la Novaci, după care a continuat studiile la liceul militar din Alba Iulia, pe care l-a absolvit anul acesta tot cu notă maximă. Tânărul și-a dorit încă de mic să devină student la Academia Forțelor Aeriene “Henri Coandă” din Brașov, iar acum a reușit să își vadă visul devenit realitate.
Ministerul Apărării Naționale a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie a proaspătului student, felicitându-l pe acesta pentru nota 10 obținută la admitere. “Astăzi, vă prezentăm un tânăr frumos şi deştept…Radu Enache este proaspăt admis la Academia Forţelor Aeriene de la Braşov. Şi nu oricum, ci cu nota 10 la matematică!”, se arată în postarea Ministerului Apărării.
Fotografia respectivă a fost un bun prilej pentru cei care îl știu pe Radu să îi transmită felicitări pentru reușita sa, printre cei care s-au bucurat de succesul său la învățătură fiind și Elena Basarabă, director al școlii din Novaci în perioada în care tânărul era elev aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here