Arjoca, Călinoiu şi Cârciumaru şi-au dat votul la referendum

261

Reprezentanţii autorităţilor judeţene au votat ieri pentru stabilitate, normalitate şi prosperitate. Cu toţii îşi doresc un proces electoral care să se desfăşoare fără probleme. În viitor să aibă parte de linişte şi un viitor mai bun pentru noi şi generaţiile viitoare. Cei care s-au prezentat astfel la urne au fost Ion Călinoiu, Florin Cârciumaru şi Sorin Arjoca.

Subprefectul judeţului Gorj, Sorin Arjoca, a votat pe o listă suplimentară la secţia nr. 36 de la Şcoala Generală „Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu, acesta având domiciliul în comuna Godineşti. După ce a ieşit de la urne, Arjoca a precizat că a votat pentru stabilitate, normalitate şi prosperitate. “Am votat pentru stabilitate, pentru normalitate, pentru mai puţină austeritate, pentru mai multă prosperitate şi pentru liniştea ţării. Sper să meargă lumea la vot, este cel mai democratic exerciţiu posibil şi în ţări precum este Elveţia, care este cât trei judeţe de la noi, toate legile le adoptă prin referendum. Este efectiv cea mai democratică formă de exprimare a populaţiei şi mi se pare corect ca populaţia să se exprime. Procesul electoral decurge normal până acum, au fost doar mici incidente inerente, câteva secţii unde au fost câteva buletine de vot în plus sau în minus, nu este nici o problemă. Sper să se menţină în continuare experienţa de la alegerile locale, sperăm să fie, cum zicea primul-ministru, impecabil”, a spus Sorin Arjoca.

Călinoiu a îndemnat gorjenii să participe la vot
Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, social-democratul Ion Călinoiu, a declarat, duminică, la manifestările organizate cu ocazia Zilei Imnului Naţional, că gorjenii trebuie să îşi exprime dreptul la vot. „De mai bine de 20 de ani ne-am câştigat dreptul de a avea o zi a Imnului Naţional. <<Deşteaptă-te, române!>> nu a fost ales întâmplător ca simbol naţional. În 2012, ne reaşezăm pentru respectarea pe deplin a drepturilor noastre ca cetăţeni ai unei Românii europene. Dorinţa de a avea identitate naţională, drept consfinţit prin lege, şi-a găsit chintesenţa în Imnul Naţional.
<<Deşteaptă-te române, din somnul cel de moarte>>, este un îndemn ce revitalizează conştiinţa fiecărui cetăţean al aceste ţări pentru un viitor pe care ni-l dorim stabil, iar pentru aceasta, fiecare dintre noi trebuie să se exprime printr-un drept cetăţenesc, reglementat de Constituţie, dreptul de a vota. Aşa îşi poate decide fiecare dintre noi viitorul său, viitorul nostru”, a spus Ion Călinoiu, preşedinte executiv al PSD Gorj. Acesta, şi-a exprimat opţiunea de vot cu ocazia referendumului, la secţia nr. 7 din municipiul Târgu-Jiu, organizată în incinta Colegiului Comercial ,,Virgil Madgearu”. ,,Am votat pentru liniştea noastră, am votat pentru stabilitate şi normalitate”, a declarat Ion Călinoiu, la ieşirea din secţia de votare. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj s-a prezentat la vot alături de soţia sa.

Cârciumaru a votat pentru linişte
Şi edilul Florin Cârciumaru a venit la vot tot alături de soţia sa.
„Am votat pentru ca de astăzi(n.r. duminică) încolo, prin votul nostru, al tuturor, poporul român să aibă parte de linişte pentru a-şi putea construi aşa cum trebuie un viitor mai bun pentru noi şi pentru generaţiile care vin”, a afirmat Florin Cârcimaru.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here