Aristică Paicu a făcut pasul spre PSR și candidează iar pentru Bălești

341

Primarul de Bălești, Aristică Paicu, a plecat din PSD. Acesta urmează să se înscrie, în câteva zile, în Partidul Socialist Român, mai exact în organizația lui Gheorghe Dudău, și va fi și candidatul partidului pentru un nou mandat de edil al localității. Paicu nu mai era susținut de PSD pentru un nou mandat de primar, asta deoarece viceprimarul Cătălin Stolojanu, a trecut de la PRM la PSD, acesta urmând să fie candidatul social-democraților în localitate. Edilul Paicu are trei nominalizări, recente, la premiul “cel mai bun primar”, ce va fi oferit de la ONG, la Sibiu pe 10 aprilie.

Aristică Paicu mai intră o dată în cursa alegerilor locale, chiar dacă PSD a ales o variantă mai tânără pentru o candidatură la localele din Bălești. Deși se vehicula că acesta va fi candidatul PMP, VARIANTA Dumitru Brăilă a fost mai bună pentru Nicu Davițoiu, deși se credea că deputatul Vasile Popeangă îl va susține pe Paicu și va reuși să-l aducă pe primar în acest partid. Rămas și în afara PMP, Paicu și-a găsit totuși partid, acesta urmând să candideze, potrivit președintelui Gheorghe Dudău, la fotoliul de primar, din partea, PSR. Potrivit lui Dudău, Paicu în următoarele zile își va depune adeziunea la acest partid, el având șanse mari să mai obțină un mandat în localitate. De altfel, Dudău anunță că edilul Paicu a fost nominalizat în cadrul unui eveniment ce va avea loc în aprilie la Sibiu la categoria “cel mai bun primar din România”, “cel mai bun primar din județul Gorj”, dar și pentru “cel mai bun primar din zona sud-vest Oltenia”, fiind convins că va fi încoronat măcar la una dintre cele trei categorii în cauză.

În bătălia pentru Bălești au intrat deja Daniel Horcea de la ALDE, Mădălin Ungureanu de la PNL și Dumitru Brăilă de la PMP. Cătălin Stolojanu-PSD va intra și el în cursă în ciuda unei acțiuni a ANI îndreptate, recent, împotriva sa.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here