Arestat pentru viol

300

Tânărul de 23 de ani, din comuna Negomir, acuzat că în noaptea de miercuri spre joi a violat o bătrână de 87 de ani, din aceeași localitate, a fost arestat preventiv de magistrați. Hotărârea a fost luată, vineri, la Judecătoria Târgu-Jiu și nu este definitivă.
“Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Dispune arestarea preventivă a inculpatului pentru săvârșirea infracţiunii de viol, pe o perioadă de 30 de zile, până la data de 07 aprilie 2018. Cu drept de contestaţie”, a stabilit instanța.
Femeia de 87 de ani, din Negomir, a cerut ajutorul edilului-șef. ”A venit la primărie. Mi-a zis în mare ce s-a întâmplat, că a intrat cineva peste dumneaei în jurul orei 01.00, că a fost bătută. Mi-a spus că nu a anunțat pe nimeni. A venit direct la mine. Prezenta urme de violență și pe față, pe corp, din ce mi-a arătat dumneaei. Am sunat imediat la Poliție, i-am relatat ce s-a întâmplat. Acum este o anchetă. Locuia singură. Soțul a murit. Suspectul locuiește în Negomir de aproximativ doi ani, este din Rovinari. Nu are un loc de muncă, nu este căsătorit”, a declarat Tudor Oiță, primarul comunei Negomir. ”La data de 8 martie, Postul de Poliție Negomir a fost sesizat de primarul localității despre faptul că la sediul primăriei s-a prezentat o femeie de 87 de ani, care sesizează că a fost victima unui viol. O echipă operativă complexă a efectuat cercetarea la locul faptei, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei. În acest moment există o persoană bănuită de săvârșirea faptei”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here