Apelul primarului din Rovinari: Mi-e greu să accept așa ceva!

3442

Primarul din Rovinari face apel la cetățeni pentru a identifica persoana care a rupt o floare dintr-un ghiveci care tocmai ce fusese așezat pe gardul din piatră ce împrejmuiește parcul din fața primăriei.
„Mi-e greu să accept așa ceva și sunt de-a dreptul trist. Refuz să cred că cineva iubește atât de mult florile încât să le smulgă, pur și simplu, din pământ. Dar, probabil, aceasta este răsplata pentru toate eforturile pe care le depunem, de la cele financiare și până la cele ale angajaților care trudesc să facă orașul tot mai frumos”, spune Robert Filip. Primarul face apel la cetățeni să nu rămâne nepăsători la astfel de comportamente.
„Cetățenii de bună credință trebuie să știe că tot ceea ce se face în acest oraș se datorează și contribuției lor la bugetul local, motiv pentru care le cer să nu rămână nepăsători la astfel de comportamente. Așadar, dacă ați văzut pe cineva rupând floarea, vă rog să ne anunțați! O puteți face sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000, la numărul de telefon 0253371149 sau prin email la adresa primar@primariarovinari.ro, lucru valabil și pe viitor, atunci când sunteți martorii unor fapte asemănătoare. E doar o chestiune de timp până când vom afla cine este individul/individa care a furat floarea. Promit! Acești oameni trebuie să fie făcuți cunoscuți, pentru ca toată lumea să știe cu cine conviețuim, pe cine avem vecin sau prieten”, este apelul primarului Filip.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here