Apă, canalizare şi internet, în beneficiul localnicilor din Berleşti

251

La Berleşti, în momentul de faţă, se află în plină derulare investiţia de introducere a apei potabile în localitate, dar şi realizarea reţelei de canalizare. Valoarea investiţiei privind apa se ridică la 44 de miliarde de lei.

Proiectul care se află acum în desfăşurare prevede o reţea de 20 de kilometri pentru introducerea apei potabile, care cuprinde 5 sate ale comunei: Gâlceşti, Scrada, Berleşti, Pârâu Viu şi Lihuleşti. Pentru acest proiect se va lucra până la sfârşitul anului 2012. “Am depus un proiect de canalizare pe aceeaşi reţea de 20 de kilometri, şi aştept să vină fondurile pentru demararea lucrărilor”, a precizat Maria Dumitraşcu, primarul localităţii Berleşti.

“Am adus internetul în localitate”
De asemenea, pe lângă apă potabilă şi canalizare, localnicii din Berleşti vor avea şi internet. De altfel, de introducerea internetului în localitate se pot bucura membri a 1.031 de gospodării.
“Proiecte pentru bunăstarea localnicilor sunt multe, vrem să reabilităm iluminatul public în toată comuna, aproximativ într-o lună sperăm să dăm drumul lucrărilor. Doresc să finalizez proiecte pe măsura 322, fonduri europene, care se închid la sfârşitul anului. Acestea prevăd modernizarea de drumuri comunale, achiziţionarea de utilaje”, a mai adăugat Dumitraşcu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here