Anunţ important pentru mineri şi energeticieni

191

Astăzi, la sediul Diviziei Miniere, a avut loc sedinta Comisiei Mixte Administraţie-Sindicate în care s-a aprobat Regulamentul privind tratamentul în staţiunea Săcelu pentru salariaţii societăţii.
“În conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Muncă al CE Oltenia, în vigoare, salariaţii beneficiază de tratament în staţiunea Săcelu, conform recomandărilor medicale. Perioada de tratament este de 7 zile calendaristice/serie, în intervalul 01.07.2016 – 30.09.2016.
Cererile de solicitare a biletelor de tratament se vor depune în perioada 06.06.2016 – 24.06.2016”, a transmis conducerea CEO.
“În situaţia în care numărul de solicitări depăşeşte numărul de locuri repartizate pe subunitate, desemnarea salariaţilor care beneficiază de pachetul de servicii se va face de către comisia de securitate şi sănătate în muncă, în următoarea ordine de prioritate: accidente de muncă;
salariaţii care se află în evidenţa cabinetelor medicale pe o perioadă mai mare de 3 ani cu diagnostic care necesită tratament într-o staţiune balneoclimaterică cu proprietăţi terapeutice asemănătoare staţiunii Săcelu; condiţiile de muncă în care îşi desfăşoară activitatea salariatul; data înregistrării cererii.
În cazul în care la anumite sucursale/subunităţi nu vor exista solicitări pentru toate locurile repartizate, CRPFM Săcelu le va redistribui celorlalte sucursale/subunităţi, în funcţie de solicitările acestora, până la data de 29.06.2016”, se mai arată în comunicatul de presă postat pe site-ul companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here